Hoppa till sidans innehåll

Låsta utrymmen i Södervångshallen

10 OKT 2017 16:00
Det handlar om koder och taggar till entrén och låsta läktare samt omklädningsrum...
  • Uppdaterad: 05 DEC 2017 17:30

Frågor och svar från kommunen
1) Först och främst gäller det koder till entrén i Södervångshallen. Ett bekymmer var att inför fredagsträningen kl 16 fungerade inte koderna förrän prick kl 16.
Svar:
(Vaktmästare) Den frågan bollar jag till Säkerhetsansvarig, dock kan jag tycka att eftersom er bokning börjar 16:00 är det då ni har tillträde till hallen, inte en halvtimme tidigare.
(Säkerhetsansvarig) Jag har ändrat så att koderna och taggar fungerar redan kl. 15:30 på fredagar. På detta sättet är dörrarna i alla fall låsta från kl. 14, eftersom skolan inte har någon verksamhet i hallen efter den tiden. Detta gör vi utifrån god vilja, men vi måste samtidigt framhålla att hallen är bokat till skolan fram till kl. 16 även på fredagar och att er bokning är efter kl. 16. Detta innebär att skolan har rätt har vara i hallen fram till kl. 16 om det skulle behövas.

Klubben påminner:
Du som har en medlemstagg som inte fungerar
Ansök om en kod här och tag med Dig taggen när Du kvitterar ut koden.
Tack för Din hjälp här!

Du som ej fått medlemstagg men som önskar kod
Ansök om en kod här

Om Du får problem med någon av maillänkarna ovan, returnera detta nyhetsbrev - kommunen behöver veta namn, personnr och taggnr (om Du har någon). Det är målsmans uppgifter som efterfrågas.

2) Läktaren är en vanlig plats att hålla till på för de som tillbringar väntetid i hallen. Den senaste tiden har dörren till läktaren varit låst när föreningslivet fått tillträde till hallen kl 16.
Svar:
(Vaktmästare) Tanken är att läktaren ska vara låst under dagtid för att undvika en massa onödigt spring av våra elever under verksamhetstid. Problemet löser ni lätt genom att den av era tränare som kommer först låser upp dörren, nycklarna ni fått passar även där.

3) Omklädningsrummen har också oftast varit låsta den senaste tiden.
Svar:
(Vaktmästare)
Min instruktion till våra idrottslärare är att de ska ställa upp låsen i dörrarna till omklädningsrummen när de lämnar hallen på eftermiddagarna men självklart kan de missa någon dag.
Liksom i punkt 2, den första tränaren kan ställa upp låsen så är det problemet löst och ja, tanken är att dörrarna även fortsättningsvis ska vara låsta p.g.a. att det har stulits grejor från omklädningsrummen.

Skribent: Ulf Gustafsson
Epost: This is a mailto link

 

Matchi bokningssystem 

Nyhetsbrev 


Vellinge TK:s sponsorer

 

 

MÜLLERS MÖBLER

 

 

 

Bjorns

Skåneidrotten

SISU Idrottsutbildarna

 

 


FINT MINNE!

Tennisens Dag 2013-04-14


 

Integritetspolicy


Postadress:
Vellinge TK - Tennis
c/o Ulf Gustafsson, Rödhakegatan 41
23538 Vellinge

Besöksadress:
Trädgårdsgatan
23533 Vellinge

Kontakt:
Tel: +46708189218
E-post: This is a mailto link

Se all info