Hoppa till sidans innehåll

Försäkringar


Om olyckan skulle vara framme och ställa till livet är det lätt att undra över vad som gäller angående försäkringar.

Tävlingslicens
Bästa skyddet har Du som registrerat och skaffat Dig en tävlingslicens i Svenska Tennisförbundets tävlingsprogram Tävling OnlineFullständigt personnummer och registrerat medlemskap i tennisklubb i Idrottonline krävs för att licensförsäkringen ska vara giltig.

Här hittar Du info om vad som gäller för Dig med giltig tävlingslicens (Försäkringsbolag: Gjenside). Här hittar Du kontaktuppgifter och mer info.

Medlem i VeTK
För Dig som inte har tävlingslicens men som är medlem i Vellinge TK gäller Riksidrottsförbundets grundförsäkring (Försäkringsbolag Folksam).
Tel 0771 950 950.

Hemförsäkring
Mer eller mindre alla har en hemförsäkring och till den brukar det vara möjligt att koppla en tilläggsförsäkring för fritid. Här kan Du läsa mer om hemförsäkringar. Kolla med Ditt försäkringsbolag vad som gäller för Dig.

Olycksfallsförsäkring
Många har tecknat en separat olycksfallsförsäkring - kanske privat och/eller en gruppförsäkring via facket på arbetsplatsen. Här kan Du läsa mer om olycksfallsförsäkringar.

Tänk på att om Du vid olycka behöver använda Din försäkring, så får Du bara använda en (1) - även om Du har tecknat flera olika.

Hoppas Du slipper utnyttja informationen på denna sida, men att den hjälpt Dig något - om olyckan nu ändå skulle vara framme...

Uppdaterad: 10 OKT 2018 10:51
Skribent: Ulf Gustafsson
Epost: This is a mailto link

 

Matchi bokningssystem 

Nyhetsbrev 


Vellinge TK:s sponsorer

 

 

Handelsbanken i Vellinge

 

MÜLLERS MÖBLER

 

Bjorns

Skåneidrotten

SISU Idrottsutbildarna

Lions

 

 


FINT MINNE!

Tennisens Dag 2013-04-14


 

Integritetspolicy


Postadress:
Vellinge TK - Tennis
c/o Ulf Gustafsson, Rödhakegatan 41
23538 Vellinge

Besöksadress:
Trädgårdsgatan
23533 Vellinge

Kontakt:
Tel: +46708189218
E-post: This is a mailto link

Se all info