Hoppa till sidans innehåll

Tränare sökes!

21 NOV 2017 22:55
Nu söker vi nya duktiga tränare för klubbens minitennisträning för att utöka verksamheten och bredda intresset för tennis i Vellinge Kommun...
  • Uppdaterad: 05 DEC 2017 17:28

Vår filosofi är att genom glädje och ett brinnande engagemang, skapa en bred tennis i Vellinge - tennis för alla.

 

Arbetsbeskrivning

Minitennisansvarig

Som minitennisansvarig inom Vellinge TK, är du huvudansvarig för klubbens minitennisträning. Du är engagerad och mån om service och ”kundkontakt”. Arbetet innehåller förutom huvudansvar även gruppindelning av verksamhetens elever, föräldrakontakt, helhetssyn under träningen samt planering och marknadsföring av klubbens minitennis. Du tar hand om eventuella frågor och stöttar och hjälper tränarna på banorna.

 

Minitennistränare

Som minitennistränare inom VeTK håller du i minitennisträning för grupper om max fyra elever. Den genomsnittliga åldern för träningsformen är 4–9 år men är individuell. Aktuell arbetstid är lördagar mellan 10:00-12:00. Som person har du väl hand om barn och ett brinnande intresse för att lära ut tennis.

 

Kvalifikationer

Hos oss får du möjligheten att arbeta med tennisträning i en lekfull och aktiv omgivning. Du erbjuds även möjlighet till utveckling i form av externa utbildningar i kompetenshöjande syfte. Vår vision är ”tennis för alla” där vi vill kunna erbjuda individbaserad tennisträning i homogena grupper med en lekfull stämning för att främja en god lärandeprocess. Vi välkomnar dig som ser värdet av ett gott samarbete och som själv bidrar till detta genom flexibilitet och engagemang. Vi vill att du har ett genuint intresse för tennis. Stämmer det på dig har du goda förutsättningar för att trivas i vår verksamhet.

 

Har du någon fråga? Vill du veta mer?

Vänligen hör av dig till This is a mailto link

Alla tränares insatser är mycket viktiga för klubben. Utan tränare, ingen klubb!

Skribent: Ulf Gustafsson
Epost: This is a mailto link

 

Matchi bokningssystem 

Nyhetsbrev 


Vellinge TK:s sponsorer

 

 

MÜLLERS MÖBLER

 

 

 

Bjorns

Skåneidrotten

SISU Idrottsutbildarna

 

 


FINT MINNE!

Tennisens Dag 2013-04-14


 

Integritetspolicy


Postadress:
Vellinge TK - Tennis
c/o Ulf Gustafsson, Rödhakegatan 41
23538 Vellinge

Besöksadress:
Trädgårdsgatan
23533 Vellinge

Kontakt:
Tel: +46708189218
E-post: This is a mailto link

Se all info