SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge Tennisklubb

Försäkringar

Om olyckan skulle vara framme och ställa till livet är det lätt att undra över vad som gäller angående försäkringar.


Tävlingslicens


Bästa skyddet har Du som registrerat och skaffat Dig en tävlingslicens i Svenska Tennisförbundets tävlingsprogram Tävling Online. Fullständigt personnummer och registrerat medlemskap i tennisklubb i Idrottonline krävs för att licensförsäkringen ska vara giltig.

Här hittar Du info om vad som gäller för Dig med giltig tävlingslicens (Försäkringsbolag: Gjenside). Här hittar Du kontaktuppgifter och mer info.


Medlem i VeTK


För Dig som inte har tävlingslicens men som är medlem i Vellinge TK gäller Riksidrottsförbundets grundförsäkring (Försäkringsbolag Folksam).
Tel 0771 950 950.


Hemförsäkring


Mer eller mindre alla har en hemförsäkring och till den brukar det vara möjligt att koppla en tilläggsförsäkring för fritid. Här kan Du läsa mer om hemförsäkringar. Kolla med Ditt försäkringsbolag vad som gäller för Dig.


Skadeståndsförsäkring


Klubbens medlemskap i Arbetsgivaralliansen innebär att en VD- och styrelseansvarsförsäkring ingår i medlemskapet och ersätter personligtskadeståndsansvar för styrelse och ledande beslutsfattare. 


Olycksfallsförsäkring


Många har tecknat en separat olycksfallsförsäkring - kanske privat och/eller en gruppförsäkring via facket på arbetsplatsen. Här kan Du läsa mer om olycksfallsförsäkringar.

I och med att Vellinge TK är med i Arbetsgivaralliansen, så gäller att en olycksfallsförsäkring ingår i medlemsskapet och den omfattar volontärer och förtroendevalda som för en ringa eller ingen ersättning alls gör frivilliga insatser för medlemsorganisationer tillhörande Arbetsgivaralliansen.

Tänk på att om Du vid olycka behöver använda Din försäkring, så får Du bara använda en (1) - även om Du har tecknat flera olika.

Hoppas Du slipper utnyttja informationen på denna sida, men att den hjälpt Dig något - om olyckan nu ändå skulle vara framme... 
Våra sponsorer