SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge Tennisklubb

Boka Bana Inomhus!
2021-10-11 15:54

Nu kan vi med glädje presentera att våra medlemmar kan boka strötider i Södervångshallen och Vanningen. Ni bokar banorna via MATCHi och där ser ni också vilka tider som är tillgängliga. 

För Södervångshallen behöver man en kod för att komma in i hallen. Om ni inte har någon så maila oss. Näten sätter ni själv upp och tar ner efter avslutat pass.

Priserna är 100:- på vardagar och 135:- på helger för alla. 

För våra juniorer organiserar vi dessutom poängspel på de söndagar då det inte är seriematch eller annat arrangemang. Poängspelet är en kostnadsfri aktivitet för alla våra aktiva juniorer. För att deltaga skall man kunna spela på egen hand och minst en förälder skall vara närvarande. Är ni intresserade så maila Fredrik Åkesson för mer information.

Ny framgång för Melvin!
2021-09-19 19:45

Vellinges egna tennisstjärna drar sig inte för att fira maj ända in i september och han gör det genom att ta hem Majspelen i Malmö, klass 13B. Stort grattis till Melvin Bruhn! Starkt jobbat!!!

Träningsschema
2021-08-26 21:26

Nu är höstens schema klart. Start 30/8. Ni hittar det under fliken träning. Infomail kommer inom kort.

Varmt välkomna nya som gamla!

Höstens träningsschema
2021-08-23 07:51

Snart är höstens träningsschema klart. Några dagar till sen kommer det på hemsidan. Terminen startar 29/8 och om vädret tillåter fortsätter vi ute(några undantag som får besked).

 

Med vänliga hälsningar
 
Fredrik Åkesson
Klubbchef/tränare                                     
 

 

 

Har du ett gammalt rack som du kan låna ut några dagar?
2021-06-01 23:17

Nu är det snart dags för vår uppskattade och viktiga prova-på-tennis igen. Då behöver vi lite extra racketar att låna ut. Om du har ett rack att låna ut vore det suveränt om du kunde lämna det senast den 12e juni till din tränare. Om du vill ha tillbaka det, så märk det på tydligt vis.

 

Tack på förhand!

So Tour tävlingar
2021-05-31 09:39
Nöjda spelare

Helgen som gick stod Vellinge TK som arrangör för  So tour tävlingar i klasserna Maxi (under 12) och Midi (under 10). Vi startade med Maxi klassen på lördags morgonen i fantastiskt tennisväder. Det blev hela 26 startande vilket gjorde att vi delade upp det på 2 starttider. 

På söndagen körde vi den yngre Midi klassen. Där hade vi 8 startande som fick lira 4-5 matcher mot varandra.

Sammantaget ett mycket lyckat arrangemang, vädret visade sig från sin bästa sida och det var många jämna fighter på banorna och bra stämning på anläggningen. Vi hade många spelare från klubben som deltog och spelare från Malmö TK, HTK, Lugi, Svedala, Höllviken, trelleborg, Lomma-Bjärred och Kullabygden. Stort tack till alla deltagare, bra jobbat och lycka till med er tennis framöver.

Stort tack till alla som hjälpt till under helgen.

 

Mer bilder finns på instagram och facebook, följ oss gärna där. 

 

Med vänlig Hälsning

 

Fredrik Åkesson

Tävlingsledare/klubbchef

 

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer