Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Tennisklubb

Välkommen till vår nya hemsida!
Hoppas att du gillar den och att du hittar vad du söker. Du är självklart välkommen att kontakta oss på info@vellingetk.se om det är något du undrar över eller önskar ge återkoppling på.
Lions sommarläger
2020-06-28 09:45
Fredrik instruerar några av våra duktiga tennistjejer - Kan det vara en klassisk in-side-out som lärs ut?
Som ni kanske vet så har Vellinge TK sin egen variant av den berömda 5:2 metoden. Hos oss går den ut på att vi låter alla våra juniorer som är extra tennissugna i början på sommarlovet, spela tennis 2 timmar per dag 5 dagar i rad. Den som deltar garanteras bättre forehand, backhand, serve, volley och framförallt massor av kul både på och utanför banan. 

Härligt kämpat i värmen allihopa och tack till Lions och alla andra som ställt upp!
Tränarutbildning
2020-06-18 07:53

Vellinge TK har en ambition att erbjuda genomgående högklassig tennisträning och som  ett led i detta påbörjades i måndags en intern tränarutbildning. God uppslutning och fantastisk stämning och energi från alla inblandade.

Många kloka diskussioner och idéer där vi säkert kan säga att deltagarna tagit ytterligare ett steg i sin tränarroll.

Ett extra stort tack till Karin, Carina, Malin och Elin som ställde upp och var delaktiga i vår tränarutbildning genom att följa våra instruktioner på ett lysande sätt J

Vi kommer fortsätta vår interna tränarutbildning allt för att VeTK ska kunna erbjuda så bra träning som möjligt.

 


Låneracketar efterfrågas
2020-06-17 22:17
Hej!
Vellinge TK kommer i en stor satsning ha prova på tennis under sommaren för runt 100 barn i åldern 6-12. Då många av barnen förmodligen inte har egna racketar så ber vi våra medlemmar att kolla där hemma om ni har något racket i storlek 23,25,26 eller vuxen att låna ut.

Du som kan låna ut racket kan lämna det v 25 o 26 i klubbhuset kl 16-20 mån-tors och kl 15-18 fredag. Tänk på att märka upp racket om du vill kunna få tillbaka det samt att inte låna ut racket som du är rädd om då det kan bli skador på racket.

Tack på förhand!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer