Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vellinge Tennisklubb

Skrällseger av vårt 14-årslag!
2020-10-08 14:28
Vellinge TKs 14-årslag stod för en fin prestation när de oväntat tog hem seriesegern i pojkar 14 B´s utomhusserie. Laget hade massor av "pannben" och kämpade hårt i samtliga matcher. Det segrande laget bestod av Elias Bruhn, Melvin Bruhn och Alfred Löf. Ett stort GRATTIS killar!
Sugen på att tävla?
2020-10-05 22:46
För dig som intresserad av att tävla, har vi lagt upp lite bra information och länkar här. Självklart går det också bra att prata med din tränare för råd och tips om vad som är på gång den närmsta tiden. Lycka till!
Träning
2020-09-28 09:45
Vi flyttar in all träning nu. Vi ses på banan. Utebanorna är bokningsbara fram till 4/10 via matchi.
Koder
2020-09-25 14:07
Nästa gång ni har träning kan ni kvittera ut en kod till Södervångshallen hos tränaren. Man skall vara fyllda 15 år.
Önskar alla en trevlig helg!
KM 2020 avslutat
2020-09-02 12:57

Årets klubbmästerskap är avslutat. Det har varit en härlig tävling med många spännande matcher, publik och fint väder fick vi också. Stort tack till alla deltagare, åskådare och alla som hjälpt till. Bra kämpat och stort grattis till alla klubbmästare!

Resultat från årets klubbmästerskap finns här. Bilder från tävlingen finns på instagram och facebook.

Tävlingsledaren!

Tennisläger utan köttbullspasta
2020-08-16 21:08
Tvivlarna var många och visst var risken stor att det inte skulle bli något tennisläger i år. Särskilt när det stod klart att det inte kunde bli tal om någon köttbullspasta den här gången. Som tur var fanns det fler optimister och tennisentusiaster än det fanns tvivlare och till sist blev det ett läger för våra duktiga juniorer. 8 timmar tennis på 3 dagar plus en hel del fyspass och tennisteori. Även geniknölarna fick sig en liten uppvärmning inför skolstarten, då chefstränaren i egen hög person bjöd in till klurig tennisfrågesport. I frågesporten kunde bara ett lag vinna, men bortsett från det så var alla vinnare. Fantastiskt bra kämpat av allihopa i värmen och ledare och tränare vill tacka för några fina dagar tillsammans!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer